Nu-Kids Chewables

HASIL DARIPADA KAJIAN TERBARU DI MALAYSIA
Tablet Kunyah Yang Dapat Membantu Kanak-Kanak Meningkatkan fungsi otak dan kecerdasan minda serta Menguatkan imun badan
KHAS KEPADA IBU BAPA YANG MENCARI PENYELESAIAN UNTUK ANAK MEREKA

Produk Hasil Kajian Kerjasama Biotropics & UKM

Cuba lihat anak tuan puan ada masalah macam ni tak?
nu-kids
Chewable Tablet Berperisa Strawberry!!
Apakah Itu NU-KIDS dan Fungsinya
NU-KIDS adalah sejenis tablet kunyah berperisa Strawberry yang tiada kandungan gula putih
Mengandungi Antioksidan serta Vitamin C, bagi meningkatkan ketahanan badan dan imunisasi melawan sakit
Meningkatkan IQ dan mood yg baik untuk meningkatkan fokus dan fungsi sosial
Membantu mengurangkan stress dan meningkatkan sistem pertahanan badan

Pengeluar Nu-Kids adalah Biotropics Malaysia Berhad(BMB). BMB adalah syarikat yang menjalankan RnD untuk herba herba di Malaysia dengan menggunakan teknologi tinggi dan canggih serta mengutamakan keselamatan pengguna.

BMB merupakan anak syarikat Khazanah Nasional dan sudah berada 15 tahun dalam pasaran

Jom kita dengar penerangan Ketua Penyelidik Nukids mengenai 5 bahan utama yang bagus untuk kanak kanak

Kajian ini membuktikan yang bahan yang terkandung dalam Nu-Kids melalui peroses penyelidikan dan kajian yang ketat

Nu-kids Diformulasikan Dari Bahan-Bahan Yang Berkualiti Tinggi
Untuk memastikan anak-anak anda sentiasa berada dalam keadaan yang terbaikk!!
BioKesum
Extract kesum berkualiti tinggi dan selamat utk tubuh badan kanak2 berfungsi sebagai anti oksidan dan anti kolinesterase
Vitamin C
Vitamin C dapat berikan struktur pembentukan tulang, rawan, otot dan saluran darah
Madu
Madu dapat membantu meningkatkan pertumbuhan dan perkembangan kanak2 secara menyeluruh dan memastikan penyerapan gizi dalam tubuh berjalan dengan baik
Kurma
Kurma dapat membantu kanak2 dalam menguatkan daya tahan tubuh, meningkatkan stamina, menggalakkan pertumbuhan tulang & membentuk minda yang cerdas
Anggur
Anggur kaya dengan kalium, kalsium dan vitamin C. Kulit anggur dan biji anggur mengandungi antioksidan yang baik untuk anak-anak
Apakah kelebihan Nu-Kids ini berbanding dengan produk lain

Nu-kids mengandungi campuran untuk kesihatan dan minda,yang melalui kajian terperinci serta tambahan Biokesum

Walaupun produk Nu-Kids ni masih baru, tapi kami dah ada pengguna yang dah lama amalkan Nu-Kids untuk anak-anak mereka
Lihat sendiri perubahan pada si kecil bila dah amalkan Nu-Kids ni.. alhamdulillah seronoknyaa!!
Alhamdulillah, bila bagi kat adik yg bongsu umur dekat 4 tahun tu, banyak pulak di mengomel, x larat nak melayan potpet potpet mulut dia.. Apa yg kita [email protected], laju je dia tangkap.
Haah Okay tengok seminggu ni petah bercakap, jelas jugak, pandai sambung ayat dah. kalau tak dulu orang tanya dia diam je.
Anak sedara kata sedap😊
Bagi anak sedara yang umur 2 tahun.. selera makin bertambah.. mak dia kata anak dia nampak gemuk.. keje makan je
“Saya berminat nak cuba sekarang juga.. Berapa harganya dan macam mana nak order?”
Baiklah, kami akan berikan harganya sekarang, tapi sebelum tu kami nak berikan tawaran istimewa kepada anda
Pilih Pakej Anda Dan Buat Tempahan Sekarang
Memandangkan ini adalah harga sempena early launch, maka kami akan ubah harga kepada normal pada bila-bila masa sahaja.

RM75

SAHAJA

RM150

SAHAJA

Pilih Pakej Di Atas Untuk Pembelian Sekarang

Pembayaran melalui website ini adalah 100% selamat. Kami menggunakan payment gateway  yang disyorkan oleh pihak perbankan

Soalan Lazim

Boleh di ambil pada bila-bila masa. Disarankan seeloknya makan selepas sarapan.
Tiada masalah. Mengikut kajian antarabangsa, maksimum dos harian Vitamin C tidak boleh melebihi 2,000mg sehari. Untuk Nu-Kids, kami sarankan tidak melebihi 10 tablet sehari (1,000mg Vitamin C). Tambahan, badan hanya akan menyerap kuantiti Vitamin C yang diperlukan dan membuang keluar selebihnya. Agak merugikan sekiranya mengambil kuantiti yang berlebihan sekiranya badan tidak memerlukannya.

Selain dari membekalkan Vitamin C untuk menguatkan system pertahanan badan dari serangan sakit dan demam, Nu-Kids mengandungi ekstrak piawai BIOKESUM yang terbukti secara klinikal dapat meningkatkan fungsi minda dan meningkatkan fokus.

 

Seperti suplimen dan vitamin kesihatan lain, produk ini adalah amalan. Durasi untuk lihat kesannya bergantung pada badan masing-masing. Vitamin C pula diketahui menyerap ke dalam badan adalah secara segera.
Setiap tablet mengandung 1g karbohidrat, bersamaan 0.07% dari keperluan karbohidrat harian kanak-kanak. Ia tidak mengandungi gula tambahan.
Tidak ada masalah. Cuma tingkatkan dos ke 2-3 tablet sehari. Minimum dos Vitamin C yang efektif untuk dewasa adalan 250mg.